Syksyn 2023 suurin antiikkitapahtuma

12.08.2023

Kaipaatko aitoa vintage-tunnelmaa, kauniita antiikkiesineitä ja designhelmiä? Syksyinen Billnäsin antiikkitapahtuma on juuri sinulle! Merkitse kalenteriisi päivämäärä 30.9. - 1.10.2023 ja valmistaudu lumoavaan matkaan menneisyyteen ja nykyajan huippusuunnittelun maailmaan.


Tämä tapahtuma on suunnattu kaikille antiikin ja designin ystäville, olit sitten kokenut keräilijä tai vasta-alkaja. Jos arvostat ajattomia esineitä, uniikkia taidetta ja käsinvalmistettuja koruja, Billnäs October Fair on sinun paikkasi.

Mitäpä kaikkea voit odottaa tapahtumassa? Luvassa on laaja valikoima antiikkihuonekaluja, keramiikkaa, taide-esineitä, koruja, vintage-vaatteita ja paljon muuta. Olitpa sitten etsimässä täydellistä sisustuselementtiä kotiisi tai haluat löytää erityisen lahjan rakkaallesi, meillä on tarjolla jotain jokaiseen makuun.

Nuoret aikuiset, tämä tapahtuma on teitä varten! Billnäs October Fair tarjoaa inspiroivan ympäristön tutustua menneisyyden aarteisiin ja nykyajan suunnittelun huippuihin. Tule ystävien kanssa tai perheesi kanssa viettämään päivä täynnä löytöjä ja elämyksiä.

Tapahtuman tunnelma on taianomainen. Kuvittele käveleväsi pitkin historiallisia käytäviä, ympärilläsi tarinoita kertovat esineet ja taide. Herkulliset tuoksut ja eläväinen tunnelma luovat ainutlaatuisen kokemuksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Muista varmistaa paikkasi tässä ikimuistoisessa tapahtumassa! Liput ovat saatavilla ovelta hintaan 8 euroa. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu ja lähimaksu. Olemme avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16.

Tule mukaan Billnäs October Fair Antique and Design -tapahtumaan ja anna antiikin lumon viedä sinut menneisyyden ja tulevaisuuden väliseen matkaan. Nähdään syksyisessä tunnelmassa Billnäsissä! 🍁🏺🎨